onsdag 17 juni 2009

Finbesök...

Tänk att det snart var två år sen man höll i en sån här liten bebis. Det var så mysigt att få gulla lite med Olle idag. Han är ungefär lika stor nu som Anton var när han föddes.
Killekill på foten!

Två stolta mammor med sina söner.


Bjöd på lite frukt eftersom vi båda har lite mammakilon vi vill bli av med. Tyckte dock att det blev lite väl nyttigt så jag kompenserade det med en kebabpizza till middag. Välkomna åter alla kilon...!




Hanna Krull med sin Mini Krull


Idag kom Hanna och Olle förbi en stund. Eftersom jag har legat hemma med ryggvärk och haft tråkigt så var det välkommet med lite besök. Vi fikade och snackade skit som vanligt fast konstigt nog handlar många av våra samtal om barn nuförtiden. Förstår inte det! Senare kom Micke och Anton hem så de fick träffa Hanna och Olle en stund också. Anton var lite skeptisk först men mjuknade upp sen och var ganska nyfiken på Olle. Tack för en trevlig dag och hoppas att vi kan ses snart igen.

1 kommentar:

  1. Tack för en skoj dag... det kommer fler!!! Vi får hoppas i solen med grill och poolpartaj i slaka!!! Ha en göddig midsommar!!! Kram Hanna Krull

    SvaraRadera