fredag 7 augusti 2009

Tillbaka till dagis...

Mums! Hoppas Micke och gänget får upp ett par stycken.



Den här veckan var det dags för Anton att börja dagis igen. Det gick sisådär i måndags då han var lite ledsen när jag lämnade honom men dagen därpå tyckte han det var kanon att gå dit. Anton brukar vara först av alla barn på plats men en dag när vi kom dit hörde vi en liten flicka som pratade inne på dagis. Anton bara sken upp med det största leende man kan tänka sig och utbrast "Engla". Visst var det Engla som var där, hon är ungefär ett halvår äldre än Anton och de verkar tycka om varandra jättemycket. Även Engla var glad när Anton kom och dagisfröken berättade att hon hade frågat efter Anton ända sedan hon kom dit. Det tog två sekunder så var de försvunna. Gick in i ett av rummet och kollade efter dom och visst, där satt de tillsammans i soffan och läste böcker. Den dagen fick mamma nöja sig med en hejdåvink och cykla till jobbet utan både kram och puss.

Idag har Anton blivit firad på dagis eftersom han fyllde år under semestern och fick bjuda alla barnen på glass. Så fick han sitta i mitten av ringen på en pall med födelsedagskronan på huvudet medans alla sjöng "ja må han leva".

Ikväll har Anton och jag varit hos morbror Jocke och ätit middag. En riktig sommartallrik med potatissallad, parmaskinka, rostbiff och sallad bjöd han på. Mycket gott med kall mat när det är så varmt ute. Både Anton och jag tyckte det var trevligt även om Anton saknade Malin jättemycket och frågade efter henne flera gånger.
Nu ska jag ta och slappa lite i soffan. Micke är och fiskar kräftor och Anton sover så ännu en kväll är tevekontrollen "all mine".

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar