lördag 31 oktober 2009

Mysig lördag!

Idag har Anton och jag varit med mormor på stan. Mycket bra dag att gå dit eftersom det knappt var en kotte där. Var inne hos Malin och köpte ett par stövlar och så fick vi en presentpåse med en massa roliga grejer. Mycket snällt utav Malin att tänka på oss. Mormor inhandlade lite sköna kläder till Anton som är perfekta att ha under overallen och som är sköna att leka i på dagis.
Sedan blev det lite lördagsgodis till hela familjen. Anton gillar choklad bäst precis som sin mamma. Han fick en egen liten påse och han var så stolt när vi skulle gå och betala för den. Så nu blir det mys ikväll.
Ska skälla lite på dem på dagis på måndag då Anton flera dagar den här veckan har kommit hem med fel blöja på sig. I fredags var det dessutom en som var alldeles för liten och den satt åt ganska hårt. Dagiset är ju inte så stort och det är inte så många barn där så blöjorna borde de åtminstone ha koll på tycker man. Inte för att jag kommer skälla direkt utan i min värld kommer jag be lite snällt att de ska hålla koll på vilka blöjer som är Antons. Hahaha!
Ikväll håller familjen Hjärtström/ Karlsson tummarna för Linköpings IBK, LFC, LHC, Man U, Barca och kanske lite Liverpool. Mycket sport blir det och det tycker vi om.
Trevlig fortsatt helg på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar