fredag 3 juli 2009

SKÅNE...

Nu har vi varit i Skåne hos Antons farmor i snart en vecka och tiden bara flyger fram. Varmt är det här vill jag lova men som tur är så fläktar det lite från havet. Likbleka som vi var när vi kom hit har vi nu fått en fin röd nyans som svider sådär lagom mycket.
Antons kusin Majken var här några dagar med sina mammor men dom har åkt vidare till Torpet så nu är det nästan lite för tyst och lugnt här. Anton saknar sina fastrar och kusin och hoppas att tiden går fort tills han träffar dem igen som antagligen blir på hans 2-årsdag. Då kan han och Majken kivas om leksakerna igen.
Igår var det min tur att rida på farmors supersnälla islandshäst Stella. Det var grymt kul men även lite nervöst. Hon vägrade gå dit jag ville och två gånger knallade hon in i stallet fast vi inte hade ridit klart. Klarade mig ganska bra utan träningsvärk men var lite öm i baken efteråt.
Bilder från veckan kommer senare... Nu är det dags för fika.
GOTT I MUNNEN!

2 kommentarer:

  1. Hanna Cribbe och Olle3 juli 2009 kl. 17:38

    Det låter som ni har en göddig semester... Kul med ridning ser framemot lite kort!!! Nu nådde regn och åska slaka... men det kan var najs me lite film i kväll!!! Kram från oss... alla 3

    SvaraRadera
  2. Och vi saknar Anton (och er andra två också litegrann ;))!! Det var verkligen supermysiga dagar tillsammans. Snart kommer Majken och tar dina leksaker, Ton-Ton, u bet! Kramar från oss coolingar

    SvaraRadera