söndag 12 juli 2009

Veckan som gått...

Mys med farfar.

Gitarrspel.

Konsert...!

Matar fåglarna.

Den här veckan har vi varit hos farfar Hasse och Ruth i Falun. Där träffade vi även Antons farbror Niklas med flickvännen Emma, faster Ann-Sofi, och Mickes farbror och faster Jan och Britt. Det var mycket trevligt men angående vädret kunde man ha önskat lite mer. Veckan började med lite regn och sen kom det lite till och lite till för att sedan avslutas med lite regn. Men vädret verkar ha varit detsamma överallt i Sverige så vi har nog inte varit ensamma om att sakna solen.

Den här veckan har vi metat, traskat på Faluns gator och shoppat, matat fåglarna och spelat väldigt mycket gitarr.
Hann även göra några turer älgsafari. Kul och spännande att bara åka omkring på farfars och Mickes jaktmark och kolla efter olika djur. Hade varit kul om vi hade fått se en björn men vi ( speciellt Sara ) är väldigt nöjda eftersom vi fick se några älgar varav en var på ganska nära håll. Kul att höra farfar locka på älgarna, något som jag har försökt ge mig på men ärligt talat så är jag sååå dålig så jag låter experterna sköta det.

Anton fick också meta för första gången. Det tyckte han var roligt, speciellt att fånga dom i håven.

Det har spelats mycket musik under vistelsen i Falun. Ruth hade en liten akustisk gitarr som passade perfekt till Anton. Spelades även mycket munspel och maraccas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar